sammen er vi stærkere

Næste Hjemmekamp

25-02-2017 Kl. 14.00

Ajax København

VS

Odder Håndbold

SES VI ??

DET TROR JEG VI GØR

Næste Udebanekamp

17-02-2017 Kl.19.30

HIK

VS

Ajax København

Ajax Support - en fanklub med rødder fra AGK er født!

Ajax Support - Den officielle fanklub for Ajax København

Som skrevet tidligere her på hjemmesiden, så har vi i AJAX København endeligt fået igangsat noget vi - internt - har efterlyst i mange år, nemlig en Supporterklub.

 

Det er ingen hemmelighed, at selv om publikum i Bavnehøj Hallen har været engageret og aktive, så har det aldrig rigtigt været organiseret og vi har ofte, når vi spiller på udebane kunnet både høre og mærke den opbakning som den lokale fanklub gav hjemmeholdet.

Derfor blev vi rigtig glade, da gruppen af initiativtagere fra AG København´s fanklub - blandt andet klubbens formand"inde" - rettede henvendelse til os og spurgte, om det ikke var på tide, at der i AJAX København også blev oprettet en fanklub.

Der er blandt gruppen - og i hele AJAX Københjavn - et ægte ønske om, at der i København skal være et ægte storhold i en klub som har både tradition og vision.

En klub som har dagligt tilhørsforhold i det jyske, bliver ikke pludseligt et Københavner hold, bare fordi klubben indgår kontrakter med tidligere spillere fra AG København og spiller nogle af deres kampe rundt om i Danmark, herunder i København og sætter København med i deres klubnavn. En klub fra Jylland er jysk og dermed basta!

Der blev derfor indkaldt til et arbejdsgruppemøde, hvor planen var - dels at tage temperaturen om der var et ønske om en fanklub og dels, at få igangsat initiativer som kan være med til, at fans kan samles om AJAX København.

Der var ingen tvivl om, at temperaturen har høj og næsten gik helt til tops. Holdet, lederne og ledelsen i klubben gav accept til, at de på alle måder ville bakke op om initiativet og der blev nedsat en arbejdsgruppe på 5 personer - med hovedvægten lagt på de tidligere AG København skuldre - og planen er, at der inden længe skal indkaldes til en stiftende generalforsamling hvor bestyrelsen skal vælges og vedtægterne ditto.