Facebook Retningslinjer

Ajax Support har sin egen gruppe på Facebook:  Ajax Support

 

Formålet med gruppen er at have et forum, hvor medlemmer og andre interesserede med positiv interesse for Ajax København kan mødes og udveksle ideer, gode råd og fortælle om deres oplevelser f.eks. omkring stemning i hallen og kampene med Ajax København.  Mange deler også deres billeder med hinanden fra disse Ajax oplevelser.

 

Via denne gruppe kan der også lejlighedsvis blive inviteret til begivenheder som f.eks. events og udebaneture – disse invitationer er tænkt som en reminder om,  at man skal huske at sætte kryds i kalenderen.  De indeholder typisk informationer om tilmeldingsfrister, priser, praktiske ting, transportmuligheder og meget mere, og her kan der så stilles spørgsmål vedrørende den enkelte begivenhed.  Dog er det vigtigt at understrege, at bindende tilmelding ALTID skal ske skriftligt via mail til mail@ajaxsupport.dk

 

Der er opstået mange Ajax Support venskaber via denne gruppe, så lad os sammen sørge for, at gruppen bliver ved med at være et positivt sted at mødes for os Ajaxsupportere udenfor banen.

 

Alle oplag – positive som kritiske – skal være skrevet i et sobert og konstruktivt sprog, og må ikke indeholde personlige angreb.  Vi går bestemt ikke ind for censur etc., og vil så vidt som muligt undgå at gribe ind, men det kan til tider være nødvendigt.  Bestyrelsen forbeholder sig derfor retten til at slette opslag, som den finder upassende.  Personer som ikke kan finde ud af at overholde disse simple regler kan blive blokeret fra gruppen.

 

Spørgsmål eller kommentarer, der direkte henvender sig til Ajax Support om bestyrelsens arbejde og beslutninger, henvises til vores mail: mail@ajaxsupport.dk hvor bestyrelsen vil svare på disse.

 

OBS!

 

Der vil med jævne mellemrum blive slettet ”ikke længere relevante” opslag på siden.  Medlemmerne opfordres til selv at slette opslag der ikke længere er aktuelle. Ligeledes bedes man, når man lægger flere billeder op på gruppen, gøre det i et album.